Officiell webbplats
  • Om Buustamon Fjällgård
  • Svenska Svenska

Presentkort

Fler bilder

Presentkort - Valfritt belopp

En uppskattad gåva är att få avnjuta en minnesvärd upplevelse på Buustamons Fjällgård.
Varför inte köpa ett presentkort till en god vän? Presentkortet kan nyttjas till valfritt besök i restaurangen eller övernattningspaket hos oss under 1 års tid från inköpsdatum.

Mer information

Värdet måste vara högre än 200 SEK och mindre än 15 000 SEK.
Belopp (SEK):
Antal:
Fler bilder

Hotellövernattning inkl frukost och middag Från 2 990 SEK

Överraska någon du tycker om med en unik hotellupplevelse på Buustamons Fjällgård! Presentkortet innehåller en övernattning för två personer inklusive frukost och kvällens 3-rätters middag i vår lovordade restaurang.

Det går snabbt att både beställa och få presentkortet då det skickas som en PDF via e-post till dig eller den person du väljer, och är giltigt i hela 12 månader från inköpsdatum.

Mer information

Antal:

Kvällens 3-rätters middag Från 750 SEK

Ge bort en matupplevelse som ni sent kommer glömma. Njut av en underbar 3-rätters middag i vår restaurang mitt på fjället vid vägens ände.

Vårt kök brinner för råvaror av god kvalitet, gärna sådana som står att finna naturligt i Jämtland. De tillagas från hjärtat och ofta med inspiration från olika bergsområden över hela världen. Till maten har vi ett generöst utbud av vin, champagne och andra ädla drycker. Prova vår egentillverkade snaps som tillverkas i bränneriet!

Mer information

Antal: